Anadrol Правна Стероидите Review & Къде да закупим

Разкрийте Anadrol анаболни Доплащане за преглед – Ефективна за Културизъм ли е?

click here to buy Steroids Official

Анаболните стероиди са набира популярност сред хората, които искат бързо да заякне мускулите им. Един от най-добрите орални културизъм добавки за изграждане на мускулите се нарича Anadrol. Тук е преглед, който ще ви помогне да разберете повече за тази добавка.

Какво е Anadrol 50

Anadrol е FDA Одобрен мощен анаболен стероид, който може да се приема през устата. Този стероид е лекарство представление повишаващи че има способността да стимулира производството на хормон, наречен еритропоетин, който е отговорен за увеличаване на количеството на еритроцитите или червените кръвни клетки в тялото си на вашето тяло.

Предимства на Anadrol 50: Anadrol анаболен стероид се използват от много спортисти, защото тя повишава еластичността на ставите, което ги предпазва от получаване ранени, когато те се вдигне тежки предмети. Тази добавка за изграждане на мускули ще се подобри и защити мускули срещу увреждане на тъканите, което е причинено от вдигане на тежки предмети. Вижте този продукт от Crazy Mass.

История на Anadrol:   Той е произведен за първи път през 1960 г. от един добре познат на наркотици компания, наречена Синтекс. Поради способността си да увеличи производството на еритроцити в организма, той се използва и като ефективно лечение за хора с остеопороза и анемия.

През 1993 г. производството на Anadrol орални добавки намалява поради нови видове лекарства, които са доказали, че са по-ефективни при лечение на анемия. Но от 1998 г., Anadrol хапчета отново станаха популярни сред културисти, защото на тяхната способност да се увеличи размера на мускулите в тялото. За потребители за първи път на тази добавка, те могат да постигнат драматични резултати в рамките на 6 седмици и да спечелят 30 паунда, като от 1 до 2 таблетки на дневна база.

Това културизъм добавка е стероид 17а-алкилирани. Той принадлежи към категорията на вещества, Списък III, което означава, че човек не се нуждае от лекарско предписание, за да ги използват. Това анаболен стероид има химическо наименование наречен 17р-хидрокси-2- (hydroxymethylidene) -17-метил-5а-андростан-3-он. Това анаболен стероид може да се закупи в много форми като инжекции, хапчета и капсули.

Състав: Основната съставка на този стероид е наречен oxymetholone- http://en.wikipedia.org/wiki/Oxymetholone. Другите съставки на това културизъм добавка включват нишесте, магнезиев стеарат, povideone и лактоза.

Anadrol Странични ефекти: Този стероид е чудесно за изграждането на мускулите, но също така има някои отрицателни странични effects- Проверете Drugs.com. Като цяло, тази добавка за изграждане на мускули не се препоръчва за кърменето или бременни жени.

Този анаболен стероид трябва да се избягва от хора, които са диагностицирани с здравословни проблеми като тестисите, простатата и рак на гърдата. Хората, които използват това за дълго време, може също така да имат възможност да се развиват кисти или тумори в черния си дроб.

Тук са най Други чести нежелани реакции, свързани с употребата на този наркотик:

 • диария
 • повръщане
 • гадене
 • Подуване на гърдите
 • плешивост
 • Акне
 • Нарушения на съня

Някои хора имат алергична реакция към тази добавка и те трябва да се консултират със своя лекар, ако получат никакви нежелани странични ефекти от използването на този наркотик. Тук са симптомите, които могат да възникнат, ако сте алергични към лекарството:

 • Подуване на гърлото, езика, устните и лицето
 • Трудност с дишането
 • копривна треска

Днес има много видове юридически стероиди, които се продават на пазара и имитират резултатите от оксиметолон. Тези стероиди са безопасни за използване. По-долу можете да намерите две добавки, които са много подобни на Anadrol.

Anadrolone е юридическо стероид от Crazymass (www.crazymass.com). Той се използва, за да се засили и да се увеличи размера на вашите мускули. Anadrolone е проектиран като формула подреждане, което може да се използва в комбинация с други стероиди. Въпреки това, можете да го използвате и като самостоятелна добавка по културизъм. Anadrolone има способността да намалява умората и увеличаване на транспорта на кислород в тялото си.

Предимства: За разлика от други стероиди, то се приема през устата. Той е безопасен за употреба и не изисква лекарско предписание, за да го купят.

Но внимавайте: Anadrolone променя количеството на тестостерон в тялото си. Въпреки това, не трябва да приемате повече от предписаното количество хапчета. Като тази добавка не е достатъчно, за да се постигне най-добри резултати. Можете също така трябва да работи редовно. Ако имате някакви нежелани странични ефекти, е препоръчително да спрете приема на тази добавка и се консултирайте с вашия лекар.

Предимствата

 • Това е голяма добавка за бодибилдинг, че може да се засили и да се увеличи размера на вашите мускули.
 • Можете да получите 20 кг. на мускулите в рамките на 2 месеца.
 • Значителни резултати могат да бъдат постигнати в рамките на 2 седмици.
 • Не е необходима инжекция или лекарско предписание.
 • Той увеличава производството на червени кръвни клетки или червени кръвни клетки в тялото ви и осигурява повече кислород към мускулите.

недостатъците

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now
 • Като повече от предписаното количество Anadrolone може да намали апетита ви.
 • Тя е достъпна само онлайн.

Съставки: Anadrolone съдържа активни съставки, които подобряват производството на тестостерон хормон в тялото си. Основните съставки на Anadrolone включват Tribulus, Acetyl L-карнитин, Shilajat, DHEA, соев протеин изолат, и суроватъчен протеин изолат.

Как работи: Anadrolone имитира оксиметолон за изграждане на мускули ефекти. Добрата новина обаче е, че няма да изпитате никакви вредни странични ефекти при използването на тази добавка. По време на първия цикъл, можете да очаквате да спечелите до 20 кг. на мускулна маса.

Характеристики: Когато се приема редовно, Anadrolone повишава синтеза на протеини и задържането на азот в тялото си. В резултат на това мускулите ви ще станат крехки и ще започнат да увеличават размера си бързо. Тя също може да увеличи производството на червени кръвни клетки на тялото си. Освен това, вашата издръжливост значително ще се подобри, така че да имате по-добра издръжливост по време на интензивни тренировки.

Дозировка: Всяка бутилка Anadrolone съдържа 60 таблетки. Вземете две таблетки на ден след хранене. За оптимални резултати, все още трябва да приемате таблетките, дори ако не са изработване. По време на тренировки, таблетките трябва да се приемат 30 минути преди да се упражнява. Трябва да продължите да приемате това културизъм добавка за 2 месеца и покой в продължение на 12 дни.

Къде да закупим Anadrolone:

Можете да си купите Anadrolone директно на официалния сайт на Crazymass. Вие не можете да закупите този продукт в аптеките. Anadrolone струва $ 49,99 за бутилка, но вие ще получите специална отстъпка, когато купувате в насипно състояние или да използвате купон код. Кликнете тук, за да посетите официалната страница на & проверка на отстъпки.

Заключение: Anadrolone е предпочитаната добавка културизъм от много културисти. Тази добавка може да подобри формата на тялото си бързо и лесно. Един от най-добрите характеристики на този продукт е неговата способност да намали умората с опит по време на интензивни тренировки.

Anadrole е друг най-продаваният Anadrol 50 добавка от Crazybulk (www.crazybulk.com). Той е проектиран като якост и пълнител, който съдържа мощни съставки. Anadrole е научно доказано, че е безопасно и ефективно да се използва, и не причинява никакви нежелани странични ефекти.

Предимства: Anadrole ви дава повече енергия по време на тренировки. Ще забележите, че сте по-силни от преди. Тя ще се помпа мускулите си и няма да се уморяват, че лесно ..

Предимствата

 • Anadrole се приема през устата.
 • Вие не се нуждаят от лекарско предписание, за да купуват и използват този продукт.
 • Той подобрява вашето сексуално желание и либидо.
 • Тя е направена от естествени съставки.
 • Той предлага бързи резултати.

недостатъците

 • Това могат да бъдат закупени само онлайн.

Състав: Съставките, използвани в Anadrole са изработени от естествени съставки, като тази добавка безопасни за употреба.

Основната съставка на Anadrole е Tribulus екстракт зъби. Всяка таблетка от Anadrole съдържа около 250 мг екстракт от Бабини зъби. Някои от неговите активни съставки включват магнезиев стеарат и желатинови капсули. Активните съставки на Anadrole включват соев протеин изолат, ацетил L-карнитин, Shilajat и DHEA.

Как работи: Anadrole работи чрез своя вдигане на тежести тренировка по-лесно, тъй като тя намалява умората се чувствате по време на интензивни тренировки. Той също така доставя необходимото количество кислород, необходима на тялото ви по време на дълги периоди на тренировка.

Характеристики: Това културизъм добавка ще направят мускулите ви по-големи и по-силни. Тя имитира ползи оксиметолон на ДАНС нежелани странични ефекти. Anadrole повишава нивото на тестостерона и ви помага да се възстанови много по-лесно по време на тренировки.

Дозировка: Вземете две хапчета два пъти дневно след хранене. Препоръчително е, че можете също така да вземат хапчето време си не-тренировъчни периоди. По време на тренировка периоди, хапчето трябва да се приема 45 минути преди да започне да упражнява. За постигане на максимални резултати, продължите да използвате тази добавка в продължение на 6 седмици и покой в продължение на 2 седмици.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

Но внимавайте: Anadrole ви дава задоволителни резултати и няма вредни странични ефекти, но това трябва да спазвате правилното дозиране инструкция. Ако имате някакво заболяване, се препоръчва да се консултирате с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Къде да закупим Anadrole

Anadrole не е на разположение в аптеките или супермаркети. Можете да си купите само този продукт онлайн. Anadrole се продава на множество сайтове. Но за да бъдем сигурни, че купувате само автентичната добавка, че е по-добре да се закупи Anadrole директно от официалния сайт на Crazybulk. Anadrole струва $ 54,99, но можете да получите отстъпка, ако закупите два или повече бутилки.

Заключение: Anadrole е произведен от висококачествени съставки и е изработен в рамките на проверката на FDA в САЩ. Няма съмнение, че Anadrole е един от най-добрите стероиди на пазара, и можете да го използвате, без риск от получаване на проблеми, свързани със здравето по-късно. Това културизъм добавка е ефективен за подобряване на силата и размера на мускулите си.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
 • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

  Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now