Hol lehet vásárolni Dianabol & Dbol Pills Jogilag

Mi Dianabol?

Dianabol egy márkaneve Methandrostenolone, és gyakran hivatkoznak, egy összehúzódása ezt a nevet – dbol. Ez egy anabolikus szteroid eredetileg Németországban kifejlesztett előtt megjelenése az amerikai gyógyszeripari óriás, Ciba, az 1960-as.

click here to buy Steroids Official

Dbol hamar népszerű a testépítők és széles körben recept nélkül kapható, amíg a közelmúltban. Leghíresebb hosszú távú használati, mielőtt betiltották az USA-ban, volt Arnold Schwarzenegger. Annak értékesítése most korlátozott mind az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Dianabol egy teljesítmény-fokozó gyógyszer , amely könnyen kimutatható a vizeletben gázkromatográfiás-tömegspektrometriás. Ez egy minősíthető szabályozott anyag az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában, de továbbra is recept nélkül kapható Mexikóban, Ázsiában és számos kelet-európai országban.

Hogyan Dbol működik?

Dianabol származik tesztoszteron, ami egy szteroid hormon, a szervezet általi a fejlesztés a férfi reproduktív rendszer. Ez hatásos test-buildin g, mert kötődik androgén receptorokhoz belül izomsejtek, és ez a folyamat elősegíti bővítését vázizmok által kiváltva a létrehozását kontraktilis fehérjék.

A felhasználók valószínűleg tapasztalni jelentős súlygyarapodás (8 és 15 font egy 8 hetes ciklus), bár néhány ilyen (20-50%) elvész, ha a ciklus véget ér. Éppen ezek az erős anabolikus hatását, amelyek Dianabol annyira népszerű: ez a hatalmas tömeg építő amely képes egészen drámai hatást testépítők egy tömegnövelő ciklust.

Klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a Dianabol a férfi sportolók mérsékelten növeli az erőt és a teljesítményt. Azok a résztvevők, akik kaptak a kábítószer meghízott, és voltak emelkedése kálium szintjét és az izom méretét (lásd http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7018798).

Úgy gondolják, hogy a fegyelmezett sportolók, akik intenzíven edzeni, és kövesse a tápláló magas kalóriatartalmú étrend tehet szert, mint kétszerese az izomtömeg két hónap ciklus, amelyet egyébként elérni egy év intenzív képzés egyedül.

Hogyan Dianabol által használt testépítők?

Dianabol lehet használni akár önmagában, vagy együtt egy injekciós szteroid. Egy tipikus ciklus dbol szteroidok között mozog: 10-50mg elterjedt az egész nap háromtól öt órás időközönként.

Dianabol csak ciklus leggyakoribb körében elején atlétikai karrier vagy body building rendszer, és azokkal idegenkednek injekciós szteroidok.

A legtöbb felhasználó verem dbol más injekciós szteroidok, jellemzően nandralone vagy tesztoszteron. Úgy tartják, hogy a D-bol jelentősen növeli a hatását a befecskendezett szteroidok.

Vannak-e mellékhatásai kapcsolódó Dianabol?

Annak ellenére, hogy a gyors teljesítményt fokozó hatása a D-bol, felhasználó tapasztalhat számos mellékhatások, beleértve az impotencia, akne, a hang mélyülése, emelkedett koleszterinszint, herezsugorodás, fokozott szőrnövekedés, a puffadás, a vízvisszatartás és a férfias kopaszodás.

Mivel a D-bol növeli masculinizációját , akkor nem kell venni a nők. Amikor először megjelent, az 1960-as, azt rendszeresen felírt, mint a tonik nők számára. A maszkulinizáló hatások hamar nyilvánvaló, használata gyorsan megszűnt.

Dianabol tabletták is hatással hangulat: ez növelheti az agressziót és sok felhasználó jelentése egyfajta jólét, míg a gyógyszer szedését, majd egy erős depresszió, ha a ciklus befejeződik.

A kombináció a gyors térfogatnövelő során D-bol ciklusok, valamint a depresszió, hogy sok tapasztalatot egyszer ciklus befejeződik, vezethet szokásos használatát Dianabol, hiszen a felhasználóknak sokkal jobban érzem magam, miközben szedi.

Kiterjesztett vagy hosszú távú használata Dianabol tabletták jelentősen növeli a májkárosodás óta Dianabol hepatoxic. A legtöbb felhasználó számára a májfunkciós normalizálódik egyszer D-bol leáll. Szerint a számtalan dianabol véleménye , jelentős mellékhatások általában nem észre feltéve, ha szakad idővel ki a gyógyszer.

Amennyiben a D-bol használják body building létfontosságú, hogy a szervek, különösen a májban, van ideje, hogy visszaszerezze követő egy ciklus végére. Erre néhány felhasználó venni Máriatövis kivonat, mely regenerálja a károsodott máj szövet.

Legális a Dianabol?

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now

A korlátozások Dianabol kezdődött az Egyesült Államokban, a kongresszus halad a anabolikus szteroid Control Act 1990.

Ez a módosított a szabályozott anyagok törvény és az első alkalommal helyezik methandrostenolone (d-bol) ugyanabban a kategóriában, mint az amfetamin. Birtoklása vált bűncselekmény az Egyesült Államokban attól a naptól.

Az Egyesült Királyságban a helyzet kicsit más. Míg szteroidok minősíteni C osztályú drognak alatt a Droghasználat szóló 1971. évi törvény, továbbra is törvényes, hogy rendelkeznek a kábítószer személyes használatra, bár ez nem törvényes, hogy a kínálat, hogy bárki másnak.

További korlátozásokat vezettek be 2012 áprilisában a behozatalkor a szteroidok. Ez tette jogellenes vásárolni Dbol tablettát internetes honlapok vagy csomagküldő. A UK Border Agency utasítást, hogy elkapjam, és megragadják még személyes használatra mennyiségű d-bol érkezik postán, vagy futárral belépési pontokon.

A Dianabol szájon át olyan hatékony, mint injekciós szteroidok?

Az egyszerű válasz: igen. Kezdetben volt egy kis probléma az orális szteroidot, mert miután átesett a gyomor-bélrendszer, a gyógyszer lenne elpusztult a májban mielőtt léphetett a véráramba. Dianabol igazítani hozzáadásával 17a-metil-csoport, annak érdekében, hogy segítse a szteroid túlélni, így ma, szájon Dianabol lesz ugyanolyan hatásos, mint egy injektált szteroid.

Magas szintű Dianabol szájon károsíthatja a májat, amely a fő oka annak, hogy sok sportoló inkább beadni izomba (szteroidok sohasem szabad beadni a vénába). A kockázat minimalizálása érdekében a májkárosodás a napi dózis 50 mg ajánlott. A veszély a májkárosító tovább csökkent a táplálékkiegészítők, mint a Milk Thistle vagy Liv-52.

Hol lehet vásárolni Dianabol eladó legálisan?

Belül marad a törvény, a felhasználók meg kell vásárolni a gyógyszer egy olyan országban, ahol az jogszerűen forgalomba, majd személyesen szállítsa vissza az Egyesült Királyságban. Személyes használatra meghatározása legfeljebb hat hónapos kínálat.

Annak ellenére, hogy a jogi korlátozások, Dbol eladó internetes oldalakon mindig nagy probléma. Bárki, figyelembe véve a megrendelés tisztában kell lenniük azzal, hogy ez a gyógyszer is elfogott , és hogy megszerzése a visszatérítés ilyen körülmények között valószínűleg lehetetlennek bizonyul. Lapozzunk lefelé, hogy az általunk javasolt alternatíva.

További figyelmeztetés, hogy számos honlap már eladási mi azt állította, hogy az orosz Dianabol, de bebizonyította, hogy hamisak. Nyilvánvaló, hogy a hamisított gyógyszerek rendkívül veszélyes, és újra, mivel a jogsértő az ügylet jellege, azok, akik becsapták nem lesz jogi lehetőség.

Van egyébként ez a hiba? – Hol lehet vásárolni egy jogi Dianabol alternatíva

Számos olyan kiegészítések, amelyek utánozzák a hatását Dianabol létrehozásával erős anabolikus környezet izmok növekedését és növeli a nitrogén-visszatartás. Ha bekerült, hogy utánozzák a kábítószer intézkedések még nem tartalmaz aktuális szteroid profilt.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

A piacvezető ezen a területen kétségtelenül D-BAL (megjegyzés az elírás a neve) Őrült Tömeges – amerikai kiegészítő gyártó árulják jogi változatai a legtöbb ismert szteroidok elérhető.

Visszajelzések rendkívül jó felhasználókat arra hivatkozva, az anabolikus hatás olyan jó, mint az aktuális szteroid is, anélkül, hogy a korlátozások, aki tud vásárolni, és anélkül, hogy a toxicitás a májban.

Csomag tartalmazza a 90 tablettát amit meg kell tenni naponta 3-szor étkezés még nem edzés napokon. Egy tipikus ciklus 2 hónap és 1,5 hét szünetet.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
  • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

    Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now