Hvor kan du købe trenbolon online

Trenbolonacetat (C 18 H 22 0 2 ), der ofte omtales som “Tren”, er en af de mest populære og effektive steroider tilgængelige for atleter og bodybuildere dag. Selv om det er potent, kan bodybuildere bruger det sikkert på de rigtige doser og med de rigtige kosttilskud. Det er utrolig alsidig, også, som det passer ind i ethvert antal cyklusser til opskæring eller bulking, og det par godt med mange andre forbindelser. Der er intet helt ligesom trenbolon steroid med hensyn til ydeevne ekstraudstyr.

click here to buy Steroids Official

Trenbolon Profil: Hvad er trenbolon?

Dagens Trenbolon til salg er i høj kurs blandt erfarne bodybuildere, der ønsker at få mest muligt ud hver eneste træning. Selv om det har mange af de samme træk og egenskaber som andre anabolske steroider – muskelvækst, styrke, udholdenhed – det giver andre egenskaber, der er unikke for denne særlige forbindelse. Det er meget anabole og kun lidt androgen, så risikoen for bivirkninger er acceptabel sammenlignet med de positive trenbolon virkninger. Kort sagt, trenbolon gør alle følgende:

 • Forbedrer proteinsyntese og hjælper musklerne bevarer nitrogen, som er en vigtig del af muskelvæv
 • Forbedrer styrke
 • Forbedrer udholdenhed i længere og mere effektiv træning
 • Reducerer smerter og træthed post-workout
 • Fremmer insulin-lignende vækstfaktor 1 bedre end nogen anden steroid derude; hjælper vedligeholde knogler, væv, brusk, og mere
 • Øger røde blodlegemer for at forbedre mængden af ​​ilt leveret til musklerne
 • Hæmmer produktionen af ​​stresshormoner, såsom cortisol
 • Forbedrer effektiviteten næringsstof ved at give kroppen mulighed for at udtrække flere næringsstoffer fra mad

Trenbolonacetat vs. Trenbolon Enanthate

Når du køber Trenbolon, kan du vælge fra trenbolonacetat (Tren Ace) eller trenbolon Enanthate (Tren-E). Der er kun et par bemærkelsesværdige forskelle mellem de to, og du kan finde dem i orale trenbolon versioner, og i trenbolon pulver til at skabe dine egne piller eller injektioner. Trenbolonacetat indeholder 87 mg af ren ingrediens pr 100 mg, og trenbolonacetat Enanthate indeholder 72 mg pr 100. Hvad mere er, de har entydige formler, der påvirker trenbolon halveringstid. Trenbolon Ace har en kortere halveringstid, så det kræver mere hyppig dosering. Tren-E kræver mindre hyppig dosering. For det meste, Enanthate version er sværere at finde, dyrere og mindre potent end Ace.

Trenbolon Dosering og advarsler

Den trenbolonacetat dosering og Trenbolon Enanthate dosering er de samme. Den eneste forskel er frekvensen af ​​injektioner eller piller. De fleste mænd synes, at 50 mg til 100 mg hver anden dag i acetat fungerer godt, og nogle mænd tip den legendariske skalaen ved doser så høje som 200 mg hver anden dag, men det kun øger risikoen for bivirkninger. For det meste er der ingen grund til at overstige 50 mg, da den producerer yderligere ydelser. Som for Enanthate versionen, mænd ofte tage 700 mg per uge opdeles i to eller tre injektioner.

Disse oplysninger skal ikke erstatte værdifuld rådgivning fra din læge eller sundhedspleje team. På trods af den generelle tolerance på trenbolon bør mænd, der har visse sundhedsmæssige betingelser, der involverer hjerte, lever eller nyrer ikke bruge det på noget dosering eller anden grund. Hvis du i øjeblikket tager læge-ordineret steroider, bør du ikke tage trenbolon steroider til ydeevne ekstraudstyr.

Trenbolon Side Effects

Mange af de bivirkninger af trenbolon er helt undgås med ansvarlig brug og de rigtige kosttilskud. Hvad mere er, trenbolonacetat bivirkninger er de samme som trenbolon Enanthate bivirkninger. Bivirkninger er som følger:

 • En af de bedste ting ved Trenbolon er, at det ikke aromatize, og derfor ikke henvende sig til østrogen i kroppen. Men det kan stadig forårsage gynækomasti grundet dens progestin karakter. Mens nogle fora vil fortælle dig anti-østrogen kosttilskud som Clomid ikke er nødvendige, det er langt fra tilfældet.
 • Androgene virkninger. Der er en risiko for androgene bivirkninger med enhver anabolske steroid, men disse er færre med trenbolon. Hvad mere er, med mindre du er genetisk disponeret for disse betingelser, vil du sandsynligvis ikke opleve dem. Trenbolon kan forværre mandlig skaldethed og acne. Trenbolon hårtab er en fælles klage, så hvis du har mandlig skaldethed, bør du afveje fordele og risici omhyggeligt.
 • Hjerteproblemer. Trenbolon ikke ofte forårsager oppustethed takket være sin lave aromatisering. Oppustethed medfører en stigning i kropsvæske, som har en direkte indvirkning på dit blodtryk. Som sådan, trenbolon sjældent påvirker blodtrykket til en stor grad. Men Tren sikkert kan sænke gode kolesterol og øge dårlige kolesterol side og øgede chancerne for hjerteanfald og kredsløbsforstyrrelser. Omega-3 fedtsyrer har brug for at være en integreret del af din kost.
 • Testosteron undertrykkelse. Som alle anabolske steroider, trenbolon undertrykker naturlige testosteron produktion. Ved hjælp af en af de mange former for testosteron for vedligeholdelse negerer risikoen for lave T symptomer såsom erektil dysfunktion, træthed, testikulær atrofi og tab af seksuel lyst.

Nogle mænd oplever andre bivirkninger som nattesved, søvnløshed, hovedpine, og en hurtig hjertebanken. I nogle tilfælde kan nedsætte dosis gøre disse bivirkninger forsvinder. Nogle mænd simpelthen ikke tolerere Tren til salg godt, og dette kan forventes.

Trenbolon Stack Choices

En Trenbolon stak kan bestå af næsten alt, da netop denne steroid har en lav aromatisering sats og ikke hepatotoksisk på ansvarlige doser. Du bør vælge din stack baseret på cyklen type. For eksempel det par godt med Winstrol, Ligevægt, og Masteron i form af at skære, men du får brug for en mindre dosis til at skære end til bulking. 50mg hver anden dag er et godt valg. Som sådan, når det kommer til pakning på muskel vægt, trenbolon par godt med Anadrol, dianabol, og Deca Durabolin. Under bulking cykler, kan du op til 100 mg hver anden dag. Enhver af disse kombinationer kan hjælpe dig tilføje muskler, får lutter magt, og gøre hvert sekund af hver træning tæller.

Trenbolonacetat Cycle Options

Trenbolon er utrolig fleksibel, så du kan designe en cyklus baseret på dine egne unikke tolerance og behov. En trenbolonacetat cyklus varierer ikke fra en trenbolon Enanthate cyklus, så længe du forstår hyppigheden af ​​brugen (oftere for Acetat og sjældnere for Enanthate) kan du bruge to i flæng.

For det meste er det bedst at undgå en Tren-only cyklus. De bedste trenbolon resultater kommer fra en udestående stak, hvor alle forbindelserne virker synergistisk. Husk at holde din trenbolon cyklusser relativt korte; otte uger er en god varighed, selv om nogle atleter kan skubbe det til 10 uger. Hvad mere er, så husk at du får brug for post-cyklus terapi indtil din naturlige testosteron niveauer er vendt tilbage til det normale. Dette kan tage op til fire uger.

trenbolon PCT

Trenbolon hæmmer den naturlige produktion af testosteron, så når din cyklus slutter, post-cyklus terapi hjælper din krop begynde at gøre testosteron igen. Uden det, kan det tage op til et år, før tingene bliver normale igen, og du vil føle sig dårligt i mellemtiden. Hvis du vil være slukket steroider og syntetisk testosteron i 12 uger eller mere, PCT er afgørende. Når du skal starte, afhænger af den type trenbolon du brugte.

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now

Trenbolonacetat har en kort halveringstid, så skal du starte PCT tre dage efter din sidste dosis. De fleste bodybuildere bruger kun østrogen-antagonister som Clomid på 150mg per dag eller Nolvadex på 40 mg per dag for fire til seks uger for at øge testosteron produktionen. Husk at skære dosis i halve hver anden uge, også. Hvis din cyklus var lang, eller hvis du har brugt en høj dosis af trenbolon, kan du også ønsker at indarbejde hCG, som primtal din krop for Clomid eller Nolvadex. I dette tilfælde, starte hCG tre dage efter din sidste dosis på 500iu at 1000iu per dag i 10 dage. Derefter stoppe hCG og bruge Clomid eller Nolvadex (ved de førnævnte doser).

Trenbolon Enanthate har en længere halveringstid på op til 10 dage, så du bør følge ovenstående retningslinjer, men vente 10 dage efter din sidste dosis for at starte PCT.

Er trenbolon Legal?

I USA, Trenbolon er et kontrolleret stof og læger ikke længere ordinere det på grund af potentialet for misbrug. Men i dette ene sjældne tilfælde er der et hul i lovgivningen. Et selskab fremstiller pellets beregnet til husdyr, der hjælper styrke størrelsen af ​​denne husdyr og forbedrer den generelle indtjening. Disse piller ikke falder i de samme lovkrav, så det er muligt at opnå dem. Du kan ikke bruge dem som de er, selv om. De kræver nogle forberedelse før mennesker kan forbruge eller injicere dem.

For det meste, da trenbolonacetat er ulovligt i USA, men lovligt i andre dele af verden. Køb, salg, brug af, og selv besidder trenbolon kan have betydelige retlige konsekvenser, så sørg for at du forstår de juridiske konsekvenser på forhånd.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at købe trenbolonacetat eller Enanthate til salg?

Den gode nyhed er, at du kan finde enten produkt til salg over hele verden. Selv om det ikke er lovligt på alle steder, er det stadig almindeligt tilgængelige. De fleste vælger at købe Trenbolon online, fordi det er billigt og diskret.

Can you tell me how to use Trenbolone?

Outside of the dosing instructions listed above, it is important to make sure of the following:

 • Make sure you have enough Trenbolone and required supplements to complete the entire cycle
 • Measure liquid Trenbolone for injection very carefully as the solution is highly concentrated
 • Do not take more than recommended for longer than recommended
What Trenbolone cycle results can I expect?

Your results will vary based on the stack you choose, your dose, and your individual response. On average, people gain about 15 pounds during an eight-week bulking cycle, and they lose five pounds of body fat during an eight-week cutting cycle. Once again, different stacks and different doses may give you different results.

What are Trenbolone Acetate kits?

A Trenbolone Acetate kit, sold online, helps in extracting the steroid from pellets used for livestock. While it is legal to buy the pellets, buying the kit and extracting the Trenbolone from those pellets is not.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

Is Trenbolone fat loss possible?

Absolutely. Trenbolone is incredibly versatile, and while it will not burn fat alone, it helps products like Winstrol and Masteron work even better. During a cutting cycle, adding Tren helps you retain muscle mass as you burn fat. The more muscle you have, the more efficiently your body burns that fat, too.

What is Trenbolone cough?

Trenbolone irritates certain tissues, and it is very, very spicy to the tongue. Due to this irritation, some people report very short but very severe bouts of coughing immediately following an injection. Some people believe that it also irritates the airways, but only as soon as it enters the bloodstream. This sometimes results in a 30-second coughing “fit”, and while it goes away quickly, it causes quite a bit of anxiety.

Whether you are a beginner who wants to try Trenbolone bodybuilding or you are familiar with this particular product, there is no denying that it is one of the best, most cost-effective and most efficient steroids out there today. Buy Trenbolone to discover your true potential and push your workouts to the max.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
 • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

  Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now