Hvor kan man kjøpe Trenbolone online

Trenbolone (C 18 H 22 0 2 ), ofte referert til som “Tren”, er en av de mest populære og kraftfulle steroider tilgjengelig for idrettsutøvere og kroppsbyggere i dag. Selv om det er potent, kan kroppsbyggere bruker den trygt på de riktige doser og med riktig kosttilskudd. Det er utrolig allsidig, også, så det passer inn i en rekke sykluser for skjæring eller bulking, og det parene godt med mange andre forbindelser. Det er ingenting som Trenbolone steroid når det gjelder ytelse ekstrautstyr.

click here to buy Steroids Official

Trenbolone Profil: Hva er Trenbolone?

Dagens Trenbolone for salg er i høy etterspørsel blant erfarne kroppsbyggere som ønsker å få mest mulig ut av hver eneste treningsøkt. Mens det har mange av de samme egenskaper og egenskaper som andre anabole steroider – muskelvekst, styrke, utholdenhet – det gir andre egenskaper som er unike for denne spesielle forbindelsen. Det er svært anabole og bare litt androgene, slik at risikoen for bivirkninger er akseptabelt i forhold til de positive Trenbolone effekter. Kort sagt, gjør Trenbolone alle av følgende:

 • Øker proteinsyntesen og bidrar til at musklene beholder nitrogen, noe som er en viktig komponent i muskelvev
 • forbedrer styrke
 • Forbedrer utholdenhet for lengre og mer effektive treningsøkter
 • Reduserer smerte og tretthet etter trening
 • Fremmer insulin-like growth factor 1 bedre enn noen andre steroider der ute; bidrar til å opprettholde ben, vev, brusk, og mer
 • Øker antall røde blodlegemer for å forbedre mengden av oksygen som leveres til musklene
 • Hemmer produksjonen av stresshormoner som kortisol
 • Forbedrer nærings effektivitet ved å gi kroppen mulighet til å hente ut mer næringsstoffer fra maten

Trenbolone Acetat vs. Trenbolone Enanthate

Når du kjøper Trenbolone, kan du velge fra Trenbolone Acetat (Tren Ace) eller Trenbolone Enanthate (Tren-E). Det er bare et par betydelige forskjeller mellom de to, og du kan finne dem i muntlig Trenbolone versjoner og i Trenbolone pulver til å lage dine egne piller eller injeksjoner. Trenbolone Acetat inneholder 87mg av ren ingrediens per 100mg, og Trenbolone Enanthate inneholder 72mg per 100. Hva mer, de har unike formler som påvirker Trenbolone halveringstid. Trenbolone Ace har en kortere halveringstid, slik at det krever mer hyppig dosering. Tren-E krever mindre hyppig dosering. For det meste er det Enanthate versjon vanskeligere å finne, mer kostbare, og mindre potent enn ess.

Trenbolone Dosering og advarsler

Den Trenbolone Acetat dosering og Trenbolone Enanthate dosering er de samme. Den eneste forskjellen er at frekvensen av injeksjoner eller piller. De fleste menn opplever at 50mg til 100mg annenhver dag i Acetat fungerer godt, og noen menn tippe den velkjente skala ved doser så høye som 200 mg annenhver dag, men det øker bare risikoen for bivirkninger. For det meste, er det ingen grunn til å overstige 50 mg, da det gir ingen ytterligere fordeler. Som for Enanthate versjon, men ofte ta 700mg per uke delt i to eller tre injeksjoner.

Denne informasjonen skal ikke erstatte verdifulle råd fra din lege eller annet lag. Til tross for den generelle toleranse av Trenbolone, bør menn som har visse helsemessige forhold som involverer hjerte, lever eller nyrer ikke bruke den til enhver dose eller annen grunn. Hvis du er i dag lege-foreskrevet steroider, bør du ikke ta Trenbolone steroider for ytelse ekstrautstyr.

Trenbolone bivirkninger

Mange av bivirkningene av Trenbolone er helt unngått med ansvarlig bruk og riktig kosttilskudd. Hva mer, trenbolone acetate bivirkninger er de samme som Trenbolone Enanthate bivirkninger. Bivirkninger er som følger:

 • En av de beste tingene med Trenbolone er at det ikke aromatize, og derfor ikke slå til østrogen i kroppen din. Men det kan likevel forårsake gynekomasti på grunn av sin natur progestin. Mens noen fora vil fortelle deg anti-østrogen kosttilskudd som Clomid er ikke nødvendig, dette er langt fra sant.
 • Androgene effekter. Det er en risiko for androgene bivirkninger med noen anabole steroider, men disse er færre med Trenbolone. Hva mer er, med mindre du er genetisk disponert for disse forholdene, vil du sannsynligvis ikke oppleve dem. Trenbolone kan forverre mannlig mønster skallethet og akne. Trenbolone Hårtap er en vanlig plage, så hvis du har mannlig mønster skallethet, bør du veie fordeler og risiko nøye.
 • Hjerteproblemer. Trenbolone ikke ofte føre til oppblåsthet takket være sin lave frekvensen av aromatization. Oppblåsthet fører til en økning i kroppsvæske, som har en direkte innvirkning på blodtrykket. Som sådan, Trenbolone sjelden påvirker blodtrykket i stor grad. Men Tren sikkert kan senke gode kolesterolet og øke dårlig kolesterol, upping sjansene for hjerteinfarkt og arteriell sykdom. Omega-3 fettsyrer må være en integrert del av kostholdet ditt.
 • Testosteronsuppresjon. Som alle anabole steroider, undertrykker Trenbolone naturlig testosteron produksjonen. Utnytte en av de mange former for testosteron for vedlikehold utelukker risiko for lav T symptomer som erektil dysfunksjon, tretthet, testicular atrofi, og tap av seksuell lyst.

Noen menn opplever andre bivirkninger som nattesvette, søvnløshet, hodepine, og en rask hjerterytme. I noen tilfeller kan senke dosen gjøre disse bivirkningene forsvinner. Noen menn rett og slett ikke tåler Tren for salg også, og dette er å være forventet.

Trenbolone Stack Choices

En Trenbolone stabel kan bestå av nesten hva som helst, siden denne steroid har en lav aromatization sats og er ikke hepatotoxic på ansvarlige doser. Du bør velge din stack basert på syklusen type. For eksempel, det parene godt med Winstrol, Equipoise, og Masteron i form av å kutte, men vil du trenger en mindre dose for å kutte enn for bulking. 50mg annenhver dag er et godt valg. Som sådan, når det kommer til pakking på muskel vekt, Trenbolone parene godt med Anadrol, Dianabol og Deca Durabolin. Under bulking sykluser, kan det være lurt opp til 100mg annenhver dag. Noen av disse kombinasjonene kan hjelpe deg legge til muskler, få ren kraft, og gjør hvert sekund av hver treningsøkt teller.

Trenbolone Acetate Cycle alternativer

Trenbolone er utrolig fleksibel, slik at du kan designe en syklus basert på din egen unike toleranse og behov. En Trenbolone Acetat syklus ikke varierer fra en Trenbolone Enanthate syklus, slik at så lenge du forstår bruksfrekvens (oftere for Acetat og sjeldnere for Enanthate) kan du bruke de to om hverandre.

For det meste, er det best å unngå et Tren-bare syklusen. De beste Trenbolone resultatene kommer fra en fremragende stabelen der alle forbindelsene jobber sammen. Husk å holde Trenbolone sykluser relativt kort; åtte uker er en god varighet, selv om noen utøvere kan presse den til 10 uker. Hva mer, husk at du trenger post-syklus terapi til din naturlige testosteronnivå er tilbake til det normale. Dette kan ta opp til fire uker.

Trenbolone PCT

Trenbolone hemmer den naturlige produksjonen av testosteron, så når syklusen er slutt, hjelper post-syklus terapi kroppen din begynne å lage testosteron igjen. Uten det, kan det ta opptil et år før ting kommer tilbake til det normale, og du vil føle deg dårlig i mellomtiden. Hvis du vil være av steroider og syntetisk testosteron i 12 uker eller mer, er PCT avgjørende. Når du skal starte er avhengig av hvilken type Trenbolone du brukte.

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now

Trenbolone Acetat har en kort halveringstid, så du trenger for å starte PCT tre dager etter siste dose. De fleste kroppsbyggere bruker kun østrogen-antagonister som Clomid på 150mg per dag eller Nolvadex på 40 mg per dag for fire til seks uker for å øke testosteron produksjonen. Husk å kutte dosen i halvparten hver to uker, også. Hvis syklusen din var lang, eller hvis du har brukt en høy dose av Trenbolone, kan du også ønsker å innlemme hCG, som klargjør kroppen din for Clomid eller Nolvadex. I dette tilfellet, start hCG tre dager etter siste dose på 500iu å 1000iu per dag i 10 dager. Stopp så hCG og bruke Clomid eller Nolvadex (på de nevnte doser).

Trenbolone Enanthate har en lengre halveringstid på opptil 10 dager, så du bør følge retningslinjene ovenfor, men vente 10 dager etter siste dose å starte PCT.

Er Trenbolone Legal?

I USA, er Trenbolone en kontrollert substans og leger ikke lenger foreskrive det på grunn av potensialet for misbruk. Men i dette en sjelden sak, det er en juridisk smutthull. Ett selskap produserer pellets beregnet for husdyr, noe som bidrar til å øke størrelsen på at husdyr og bedrer den totale inntekter. Disse pellets ikke faller inn i de samme regulatoriske krav, så det er mulig å få tak i dem. Du kan ikke bruke dem som det er, skjønt. De krever noen forberedelser før menneskene kan konsumere eller injisere dem.

For det meste, da, er Trenbolone ulovlig i USA, men lovlig i andre deler av verden. Kjøp, salg, bruk og selv besittelse Trenbolone kan ha betydelige juridiske konsekvenser, så vær sikker på at du forstår de juridiske implikasjoner på forhånd.

ofte stilte spørsmål

Hvor er det beste stedet å kjøpe Trenbolone Acetat eller Enanthate for salg?

Den gode nyheten er at du kan finne enten produkt for salg over hele verden. Selv om det ikke er lovlig i alle steder, er det fortsatt allment tilgjengelig. De fleste velger å kjøpe Trenbolone på nettet fordi det er billig og diskret.

Kan du fortelle meg hvordan jeg skal bruke Trenbolone?

Utenfor doseringsinstruksjonene er nevnt ovenfor, er det viktig å sørge for følgende:

 • Kontroller at du har nok Trenbolone og nødvendige kosttilskudd for å fullføre hele syklusen
 • Mål flytende Trenbolone for injeksjon veldig nøye som løsningen er svært konsentrert
 • Ikke ta mer enn anbefalt lenger enn anbefalt
Hva Trenbolone syklus resultater kan jeg forvente?

Resultatene vil variere basert på stakken du velger, din dose, og din individuelle respons. I gjennomsnitt, folk få ca 15 pounds i løpet av en åtte ukers bulking syklus, og de mister fem pounds av kroppen fett under en åtte ukers kutte syklus. Igjen, kan ulike stabler og ulike doser gir forskjellige resultater.

Hva er Trenbolone Acetat kits?

En Trenbolone Acetat kit, selges på nettet, hjelper i utpakking av steroidet fra pellets som brukes for husdyr. Selv om det er lovlig å kjøpe pellets, kjøpe settet og utpakking av Trenbolone fra disse pellets er det ikke.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

Er Trenbolone fett tap mulig?

Absolutt. Trenbolone er utrolig allsidig, og mens det ikke vil brenne fett alene, hjelper det produkter som Winstrol og Masteron fungere enda bedre. Under en skjæring syklus, hjelper å legge Tren deg å beholde muskelmasse som du forbrenner fett. Jo mer muskler du har, brenner mer effektivt kroppen din som fett, også.

Hva er Trenbolone hoste?

Trenbolone irriterer visse vev, og det er veldig, veldig sterkt krydret til tungen. På grunn av dette irritasjon, noen mennesker rapporterer svært korte, men svært alvorlige anfall av hoste umiddelbart etter en injeksjon. Noen mennesker tror at det irriterer også luftveiene, men bare så snart den kommer inn i blodbanen. Dette resulterer ofte i en 30-sekunders hoste “fit”, og mens det går unna raskt, det fører til ganske mye angst.

Enten du er en nybegynner som ønsker å prøve Trenbolone bodybuilding eller du er kjent med dette produktet, er det ikke benektes at det er en av de beste, mest kostnadseffektive og mest effektive steroider der ute i dag. Kjøp Trenbolone å oppdage ditt sanne potensial og presse treningsøktene dine til maks.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
 • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

  Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now