În cazul în care pentru a cumpăra Dianabol & dbol Pastile punct de vedere legal

Ce este Dianabolul?

Dianabolul este un nume comercial pentru methandrostenolone, și este adesea menționată printr-o contracție a acestui nume – dbol. Este un steroid anabolizant dezvoltat inițial în Germania, înainte de eliberarea sa de către gigantul farmaceutic american, Ciba, în anii 1960.

click here to buy Steroids Official

Dbol curând a devenit popular cu culturisti și a fost disponibil pe scară largă , fără prescripție medicală , până relativ recent. Cel mai faimos utilizator pe termen lung, înainte de a fi fost interzis în SUA, a fost Arnold Schwarzenegger. Vânzarea acesteia este acum limitată atât în SUA și Marea Britanie.

Dianabolul este un medicament pentru îmbunătățirea performanței , care poate fi detectat cu ușurință în urină folosind gaz de spectrometrie de masă-cromatografie. Este o clasificată ca substanță controlată în SUA, Marea Britanie și în toată Europa de Vest, dar rămâne disponibil fără prescripție medicală în Mexic, Asia și în mai multe țări din Europa de Est.

Cum acționează Dbol?

Dianabolul este derivat din testosteron, care este un hormon steroid utilizat de către organism în dezvoltarea sistemului reproductiv masculin. Este eficient în corp-buildin g deoarece se leaga de receptorii androgeni in interiorul celulelor musculare, iar acest proces favorizează extinderea mușchilor scheletici prin declanșarea crearea proteinelor contractile.

Utilizatorii sunt susceptibile de a experimenta o crestere semnificativa in greutate (intre 8 si 15 de lire sterline într – un ciclu de 8 săptămâni), deși o parte din acest ( de la 20-50%) se vor pierde odată ciclul se termină. Este aceste efecte anabolice puternice , care fac Dianabolul atât de popular: acesta este un constructor de masă puternic , care poate produce efecte destul de dramatice în constructori corp pe un ciclu de încărcare.

Studiile clinice confirmă faptul că utilizarea Dianabol de către sportivi de sex masculin creste moderat rezistenta si performanta. Acei participanti care au primit medicamentul castigat in greutate, si au existat creșteri ale concentrațiilor plasmatice ale potasiului și dimensiunea musculară (vezi http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7018798).

Se crede că sportivii disciplinat care se antreneaza intensiv si sa urmeze o dieta bogata in calorii nutritive pot câștiga la fel de mult ca și de două ori masa musculara intr-un ciclu de două luni, care altfel s-ar realiza într-un an, prin formare intensivă în monoterapie.

Cum este Dianabolul utilizat de constructori organism?

Dianabolul poate fi utilizat fie singur, fie în combinație cu un steroid injectabil. Un exemplu tipic ciclu de dbol steroizi ar varia de la răspândirea 10-50mg pe tot parcursul zilei , la intervale de timp între trei și cinci ore.

cicluri de numai Dianabol sunt cele mai frecvente printre cele de la începutul regimului lor de cariera sau de construire a corpului atletic, precum și cu cei refractari la steroizi injectabile.

Cei mai mulți utilizatori stivă dbol cu alți steroizi injectabile, în mod tipic nandralone sau testosteron. Se crede că d-bol îmbunătățește semnificativ efectele steroizii injectate.

Există efecte secundare asociate cu Dianabolul?

În ciuda efectelor rapide pentru îmbunătățirea performanței de D-bol, utilizatorii pot experimenta o serie de efecte secundare, inclusiv impotenta, acnee, îngroșarea vocii, nivelurile crescute ale colesterolului, atrofie testiculară, a crescut parul de pe corp, balonare, retenție de apă și de sex masculin chelie model.

Ar fi D-bol crește masculinizarea , acesta nu ar trebui să fie luate de către femei. Cand a fost lansat mai întâi, în 1960, a fost prescris în mod regulat ca tonic pentru femei. Efectele masculinizare au fost în curând evidente, iar utilizarea sa a fost întreruptă rapid.

comprimate Dianabol efect, de asemenea, starea de spirit: ea poate crește agresivitatea și mulți utilizatori au raportat un sentiment de bunăstare în timp ce luați medicamentul, urmat de o depresie puternică odată ciclul termină.

Combinația dintre aglomerare rapidă în timpul ciclurilor de-D bol, împreună cu depresie, care de multe experiență o dată un ciclu de finisaje, poate duce la o utilizare obișnuită a Dianabol, deoarece utilizatorii se simt mult mai bine în timp ce luați-l.

Extinsă sau utilizarea pe termen lung a pilulelor Dianabol crește semnificativ riscul de afectare a ficatului , deoarece Dianabol este hepatoxic. Pentru majoritatea utilizatorilor, funcția hepatică revine la normal odată ce D-bol este oprit. În conformitate cu nenumărate opinii Dianabol , reacțiile adverse majore nu sunt observate în mod normal , cu condiția ca acesta este ciclat cu timp liber de droguri.

În cazul în care D-bol este utilizat pentru construirea a corpului, este vital ca organele, și mai ales la nivelul ficatului, au timp pentru a recupera, după încheierea unui ciclu. Pentru unii utilizatori iau acest extract de lapte de ciulin, care ajuta la repararea deteriorate țesutului hepatic.

Este legal de a lua Dianabol?

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now

Restricțiile referitoare la Dianabolul a inceput in Statele Unite, cu Congresul care trece Legea anabolizanți în 1990 Controlul Steroid.

Acest lucru a fost modificată Legea privind substanțele controlate și pentru methandrostenolone introdus pentru prima dată (d-bol) în aceeași categorie cu amfetamine. Posesia în devenit delict în SUA de la acea dată.

In Marea Britanie , situația este puțin diferită. In timp ce steroizi sunt clasificate ca un drog din clasa C , în conformitate cu Abuzul de droguri Act 1971, rămâne legal de a poseda droguri pentru uz personal , deși nu este legal să – l furnizeze pentru oricine altcineva.

Restricții suplimentare au fost introduse în aprilie 2012 privind importul de steroizi. Acest lucru a făcut ilegal să cumpere pastile dbol de pe site-uri de internet sau prin poștă. UK Border Agency a fost instruit să intercepteze și să profite chiar cantități de uz personal ale d-bol sosesc prin poștă sau prin curier la punctele de intrare.

Este Dianabolul, administrat oral, la fel de eficace ca și steroizi injectabile?

Răspunsul simplu este da. Initial a existat o problemă cu administrarea orală de steroizi, deoarece, după ce a trecut prin tractul gastro-intestinal, medicamentul va fi distrus de ficat înainte de a putea intra in fluxul sanguin. Dianabolul a fost adaptat, prin adăugarea unui grup 17a-metil, în scopul de a ajuta steroidul să supraviețuiască, așa că astăzi, administrarea orală de Dianabol va fi la fel de eficient ca un steroid injectat.

Nivelurile ridicate de Dianabol administrate pe cale orală pot afecta ficatul, care este principalul motiv pentru care mulți sportivi preferă să se injecteze în mușchi (steroizi nu trebuie să fie injectat în venă). Pentru a reduce la minimum riscul de afectare a ficatului, o doză zilnică de 50 mg este recomandat. Pericolul hepatotoxicității poate fi în continuare redusă prin utilizarea de suplimente nutritive, cum ar fi Armurariu sau Liv-52.

În cazul în care pentru a cumpăra Dianabol de vânzare în mod legal?

Pentru a rămâne în cadrul legii, utilizatorii ar trebui să cumpere medicamentul într-o țară în care este în mod legal în vânzare, apoi transporta personal înapoi în Marea Britanie. uz personal este definit ca fiind de până la șase luni de aprovizionare.

În ciuda restricțiilor legale, Dbol de vânzare pe site – urile de internet este încă o problemă larg. Oricine în considerare introducerea unui ordin ar trebui să fie conștienți de faptul că acest medicament poate fi interceptate și că obținerea unei restituiri în aceste condiții , probabil , s- ar dovedi imposibilă. Derulați în jos , pentru a vedea alternativa recomandată.

O notă suplimentară de precauție este că un număr de site – uri au fost de vânzare ceea ce se pretinde a fi Dianabol rus, dar care sa dovedit a fi contrafăcute. În mod evident, utilizarea de medicamente contrafăcute este extrem de periculos, și din nou, având în vedere caracterul ilicit al tranzacției, cei care au fost pacaliti vor avea nici un recurs legal.

Există oricum în jurul acestei? – În cazul în care pentru a cumpăra o alternativă legală Dianabolul

Există o serie de suplimente care mimează efectele Dianabolul , prin crearea unui mediu puternic anabolic pentru mușchii să crească și creșterea retenției de azot. Odata ce ingerate, ele imita actiunile de droguri conțin încă nici un profil real de steroizi.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

Lider de piață în acest domeniu este, fără îndoială, D-BAL (nota misspelling în numele) de la Crazy vrac – un producător supliment din SUA, care stocul de variante legale ale multora dintre cunoscuți steroizi disponibile.

Feedback – ul este extrem de bun cu utilizatorii care pretind efectele anabolice sunt la fel de bun ca steroidul real în sine, fără restricții cu privire la care se pot cumpăra, și fără toxicitatea ficatului.

Pachetele conțin 90 de comprimate care ar trebui să fie luate de 3 ori pe zi, cu mese chiar și în zilele fără antrenament. Un ciclu tipic este de 2 luni, la 1,5 si saptamani off.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
  • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

    Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now