Membeli Dianabol Steroid Online: Dianabol – Beli Dianabol Online – DBol

Dianabol

Dianabol (Methandrostenolone, C 20 H 28 O 2 ), sering dipanggil Dbol, adalah steroid anabolik lisan yang menawarkan keuntungan besar dalam tempoh yang singkat. Setakat ini ia adalah salah satu steroid yang paling biasa di kalangan pembina badan mati-keras. Tidak seperti steroid lain, yang satu ini adalah terutamanya produk oral. Terima kasih kepada ini, lelaki yang lebih suka mengelakkan suntikan sebab takut atau kesulitan mempunyai alternatif yang kuat.

click here to buy Steroids Official

Dianabol Profile: Apa Dianabol?

Pil Dianabol adalah sangat anabolik dan androgenic sederhana , supaya mereka mempunyai kesan yang besar ke atas metabolisme protein. Kerana Dbol untuk dijual menggalakkan sintesis rantaian protein dan membolehkan protein untuk membina di dalam dan di sekitar tisu, ia adalah kegemaran apabila ia datang untuk menambah pukal. Walaupun ia adalah benar bahawa sebahagian daripada keuntungan adalah hasil daripada berat air, Dianabol steroid juga menambah jisim otot semata-mata tanpa banyak lemak.

Ulasan Dianabol biasanya positif, dengan pengguna walaupun berpengalaman beralih kepada berulang kali untuk tenaga menyediakan dan otot-bangunan hartanah yang luar biasa. Walaupun terdapat beberapa kesan sampingan Dianabol yang membimbangkan, kebanyakan ini adalah mitigatable dengan makanan tambahan yang betul dan diet yang sihat. Kerana ia begitu amat berkuasa, hanya pengantara kepada pengguna steroid anabolik maju sekiranya kitaran dengan Dianabol oral.

Dianabol Dos dan Amaran

Terdapat dua utama cara untuk membeli oral Dianabol . Ia datang dalam 10mg tablet Dianabol dan tablet 25mg untuk pengguna yang lebih maju. Ini adalah salah satu steroid yang paling kuat di luar sana, miligram untuk miligram, jadi anda harus titrate dos anda dengan berhati-hati pada kali pertama anda menggunakannya. Sebagai pemula, dos harian 10mg adalah tempat yang hebat untuk memulakan, dan anda boleh mengambil semua sekali gus atau berpecah kepada dos 5mg diambil dua kali sehari. Kebanyakan lelaki lebih suka dos perpecahan kerana Dianabol separuh hayat hanya kira-kira empat jam, jadi ia meninggalkan sistem dengan cepat. Jika anda bertolak ansur ini dengan baik, maka berasa selesa untuk bekerja cara anda untuk sebanyak 25mg sehari. Meningkatkan dos dengan 5mg sehari untuk menilai toleransi anda.

Pengguna yang lebih maju boleh memilih untuk menggunakan Dianabol dos yang lebih tinggi; ia adalah selamat sehingga 50mg setiap hari. Ingatlah bahawa melebihi Dianabol 50 tidak memberikan apa-apa manfaat lagi dari segi peningkatan prestasi atau selainnya, dan ia akan meningkatkan risiko untuk mendapat kesan buruk Dianabol. Antara kesan-kesan ini mungkin menjadi kekal, jadi ia adalah yang terbaik untuk berhati-hati. Tiada maklumat ini perlu menggantikan nasihat daripada doktor anda atau pembekal penjagaan kesihatan. Sentiasa mengikuti anda pesanan doktor dari segi ubat-ubatan, makanan tambahan, dan dos.

Kesan-kesan sampingan Dianabol

Kesan-kesan sampingan Dianabol berbeza bergantung kepada toleransi anda individu, dos anda dan pilihan timbunan anda. Bagi sebahagian besar, walaupun, lelaki yang sihat dan patut cenderung untuk bertolak ansur Dbol dengan baik. Kedua-dua kesan sampingan Dianabol paling biasa untuk lelaki datang dari kadar penukaran estrogen yang tinggi. Hampir semua pengguna mengalami kembung dan tidak selesa, dan sesetengah lelaki membangunkan gynecomastia, atau tisu payudara wanita. Untuk mengelakkan ini, pastikan untuk menggabungkan perencat aromatase ke dalam kitaran Dianabol anda. Apa lagi, kembung meningkatkan tekanan darah disebabkan oleh cecair tambahan dalam badan. Untuk memerangi ini, anda boleh mencari banyak diuretik di kaunter.

Dianabol untuk dijual sentiasa hepatotoxic, dan tahap yang sangat tinggi. Atas sebab ini, orang-orang yang mempunyai keadaan yang memberi kesan kepada hati, buah pinggang, pundi kencing atau harus tidak menggunakannya. Tidak ada cara sebenar untuk mencegah kerosakan hati dengan produk ini, walaupun lelaki digalakkan untuk mengelakkan alkohol dan acetaminophen dua minggu sebelum, semasa, dan empat minggu selepas kitaran mereka. Ini meningkatkan kadar kerosakan hati, yang mungkin tidak dapat dipulihkan. Anda juga perlu mengambil hati makanan tambahan perlindungan dan minum air yang banyak.

kesan sampingan yang biasa lain yang cenderung untuk hilang dengan mereka sendiri dari masa ke masa termasuk sakit kepala, tidur, dan sakit perut. Jika mana-mana ini menyusahkan atau tidak hilang selepas minggu pertama rawatan, badan anda mungkin tidak bertolak ansur dengan Dianabol juga. Anda boleh cuba diphenhydramine untuk tidur dan mengambil Dianabol dengan makanan jika ia menyebabkan sakit perut.

Pilihan Dianabol Stack

Walaupun Dianabol hanya kitaran adalah biasa, kebanyakan orang memilih untuk berpasangan ubat steroid Dianabol mereka dengan bahan lain, bukan sahaja untuk meningkatkan prestasi sukan mereka, tetapi juga untuk menjaga diri mereka sihat. Inhibitor aromatase adalah susunan penting kerana Dianabol memeluk estrogen dari masa ke masa, dan testosteron adalah perlu kerana badan anda akan berhenti menghasilkan testosteron semulajadi semasa kitaran anda.

Setakat yang menyusun Dbol dengan steroid lain adalah berkenaan, terdapat beberapa pilihan. Walaupun testosteron adalah pilihan yang paling popular, anda boleh pasangkan Dianabol dengan steroid anabolik lain ijazah. Yang paling popular Dianabol timbunan adalah Deca Durabolin sejak dua kerja yang sangat baik bersama-sama. Apa lagi, sementara banyak pembina badan cenderung untuk membangunkan toleransi kombinasi steroid tertentu, Deca dan Dbol bekerja dengan baik setiap kali anda menggunakannya.

Pilihan Dianabol Kitaran

Terdapat beberapa peraturan asas ketika datang untuk yang baik kitaran Dianabol . Pertama, anda tidak boleh berpasangan Dianabol dengan yang lain anabolik steroid oral. Seperti yang dinyatakan, Dianabol adalah hepatotoxic, jadi menggunakannya bersama kompaun hepatotoxic lain memburukkan lagi potensi untuk kerosakan hati. Penyelidikan pilihan anda dengan berhati-hati dan memastikan bahawa kitaran anda tidak menggalakkan kerosakan hati yang berlebihan. Sebagai contoh, pertimbangkan Sustanon-250. Dalam kitaran lapan minggu, anda akan mengambil 10mg Dianabol dua kali sehari untuk sejumlah 20mg sehari, tetapi hanya untuk empat minggu pertama. Kemudian, anda juga akan menggunakan 500mg Sustanon-250 seminggu untuk keseluruhan lapan minggu. Ini menyediakan asas yang cemerlang untuk keuntungan yang baik hingga 15 paun dalam masa dua bulan.

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now

Seterusnya, panjang kitaran anda harus berkaitan langsung dengan dos anda. Jika anda memilih untuk mengambil Dianabol 10 mg setiap hari, sebagai contoh, anda boleh mengambil sehingga 12 minggu. Sebaliknya, jika anda menggunakan dos maksimum 50mg setiap hari, kitaran anda tidak boleh melebihi enam minggu panjang. Sentiasa berehat seketika antara kitaran sama dengan panjang kitaran, juga. Sebagai contoh, jika anda menggunakan Dianabol selama enam minggu, berehat enam minggu (sekurang-kurangnya) sebelum menggunakannya semula.

Dianabol PCT

Dianabol adalah yang kuat, cepat bertindak steroid yang menghalang pengeluaran testosteron semulajadi di trek itu. Oleh kerana itu, apabila kitaran anda berakhir, anda perlu menggabungkan terapi selepas kitaran untuk membantu badan anda mula membuat testosteron sendiri lagi. Kebanyakan pembina badan menggunakan Clomid atau Nolvadex semata-mata untuk 4 hingga 6 minggu pada dos masing-masing 150mg atau 40mg – mengurangkan separuh dos semasa perlawanan akhir dua minggu. Jika anda menggunakan dos yang tinggi Dianabol semasa kitaran anda, atau jika anda mengambil lebih daripada lapan minggu, anda boleh mendapat manfaat daripada hCG terlebih dahulu, yang nombor perdana badan anda untuk Clomid atau Nolvadex.

Adakah Dianabol Undang-undang?

Tiada Dianabol undang-undang di Amerika Syarikat kerana ia adalah tidak lagi diluluskan oleh FDA untuk merawat keadaan perubatan. Di Mexico, bagaimanapun, ia boleh diperolehi di kaunter tanpa preskripsi. Walaupun fakta bahawa syarikat-syarikat yang berpangkalan di AS menghasilkan penghantaran suntikan Dianabol setiap hari untuk penghantaran ke negara-negara lain, kebanyakan steroid yang anda mencari di Amerika Syarikat datang dari Mexico, dan ia datang sebagai tablet Dianabol. Penggunaan, pemilikan, penjualan, dan pembelian Dianabol adalah menyalahi undang-undang di Amerika Syarikat. Jika anda memilih untuk menggunakannya, mengambil kira implikasi undang-undang yang berpotensi terlebih dahulu.

Soalan Sering Ditanya

Di mana boleh saya dapatkan suntikan Dianabol?

Suntikan Dianabol adalah sukar untuk mencari di banyak tempat di seluruh dunia. Walaupun anda merasa, dan ia adalah berpatutan, terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan. Pada sebelah tambah, suntikan Dianabol tidak cukup hati toksik Dianabol oral. Ini adalah satu-satunya faedah sebenar, namun. Versi pil berfungsi hampir dengan cepat, dan kerana steroid dalam bentuk sama ada mempunyai separuh hayat yang singkat dan memerlukan dos harian, kebanyakan manusia lebih suka untuk mengelakkan tembakan setiap hari.

Di mana saya boleh membeli Dianabol untuk dijual?

Di Amerika Syarikat, Dianabol untuk dijual tidak boleh didapati di mana-mana farmasi atau dadah kedai – walaupun dengan preskripsi. Walau bagaimanapun, beberapa syarikat berpangkalan di Amerika Syarikat mengeluarkan suntikan Dianabol untuk eksport. Mencari produk yang di dalam sempadan negara adalah sukar, namun. Selalunya, orang perjalanan ke Mexico atau tertentu negara-negara Amerika Selatan untuk membeli Dianabol mereka. Sebelum anda membeli Dianabol, pastikan anda memahami implikasi undang-undang. Apa lagi, elakkan membeli dari “bawah tanah” pedagang yang sering membuat pil atau serum mereka sendiri. Anda tidak mempunyai cara untuk mengetahui apa yang anda beli. Ramai orang juga berjaya membeli Dianabol talian walaupun ia adalah penting untuk penyelidikan pilihan anda untuk memastikan sumber yang sah.

Di mana saya boleh mencari ulasan Dianabol tidak berat sebelah?

Tempat terbaik untuk mencari yang tidak berat sebelah, sebenar Dianabol kajian merupakan forum steroid. Terdapat beberapa daripada mereka di luar sana, dan orang sering berkongsi pengalaman mereka dengan orang lain. Walau bagaimanapun, anda perlu berhati-hati sebelum mengikuti nasihat ini. Ramai atlet cenderung untuk bereksperimen dengan dos yang jauh melebihi yang disyorkan, yang berbahaya dan boleh menyebabkan kesan sampingan yang tidak boleh diubah.

Bolehkah anda beritahu saya bagaimana untuk mengambil Dianabol?

Anda boleh mengambil Dianabol dalam beberapa cara yang berbeza. Ramai lelaki suka dos harian tunggal yang diambil kira-kira 30 minit sebelum bersenam kerana mereka mengatakan ia menyediakan mereka dengan tergesa-gesa unik kekuatan dan stamina. Yang lain pula mendakwa bahawa pada dos yang tinggi, tergesa-gesa adalah hampir terlalu kuat. Atas sebab ini, mereka sering membahagikan dos harian mereka kepada dua, diambil sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu tengah hari. Dengan cara ini, mereka menikmati jumlah yang stabil steroid dalam badan mereka pada setiap masa, tetapi ia tidak datang sekaligus dan menyebabkan kesan sampingan yang tidak selesa.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

Apakah purata harga Dianabol itu?

Harga D-bol berbeza-beza mengikut lokasi anda dan potensi. Sebagai contoh, anda boleh membeli Dianabol talian untuk kira-kira $ 0.50 setiap Dianabol pil 25mg atau $ 0.75 kepada $ 0.80 setiap pil 50mg. Sekarang dan kemudian, anda mungkin mendapati jualan Dianabol mana anda boleh membeli botol dan dapat satu percuma, atau menikmati diskaun setiap tablet. Setakat ini, cara yang paling ekonomi untuk membeli tablet Dianabol adalah untuk membeli pil 50mg dan berpecah mereka seperti yang diperlukan.

Apakah purata keuntungan Dianabol?

keputusan Dianabol berbeza dari seorang ke seorang, tetapi pada dos yang maksimum dan panjang kitaran maksimum – 50mg setiap hari selama enam minggu – sesetengah pengguna melaporkan keuntungan sehingga 30 pound walaupun banyak ini adalah berat air.

Jika anda biasa dengan steroid anabolik tetapi anda ingin untuk meningkatkan keuntungan anda, tenaga, dan kekuatan, Dianabol adalah tempat yang sesuai. Membeli Dbol hari ini dan menikmati keuntungan pepejal apabila anda menggunakannya dengan penuh tanggungjawab bersama-sama dengan diet yang sihat, rutin senaman yang kuat, dan makanan tambahan yang betul.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
  • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

    Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now