Var man kan köpa Dianabol & Dbol piller Legally

Vad är Dianabol?

Dianabol är ett varumärke för Methandrostenolone, och kallas ofta genom en sammandragning av det namnet – dbol. Det är en anabol steroid som ursprungligen utvecklades i Tyskland innan dess release av amerikanska läkemedelsjätten, Ciba, på 1960-talet.

click here to buy Steroids Official

Dbol blev snart populär bland kroppsbyggare och var allmänt tillgängliga utan recept tills relativt nyligen. Dess mest kända långsiktiga användare, innan det förbjöds i USA, var Arnold Schwarzenegger. Dess försäljning är nu begränsad både i USA och Storbritannien.

Dianabol är en prestationshöjande läkemedel som lätt kan upptäckas i urinen med hjälp av gaskromatografi-masspektrometri. Det är en klassas som ett kontrollerat ämne i USA, Storbritannien och i hela Västeuropa, men är fortfarande receptfritt i Mexiko, Asien och flera östeuropeiska länder.

Hur Dbol fungerar?

Dianabol är härledd från Testosteron, som är en steroid hormon används av kroppen i utvecklingen av det manliga fortplantningssystemet. Det är effektivt i kroppen buildin g eftersom det binder till androgenreceptorer i muskelceller, och denna process främjar utvidgningen av skelettmuskulaturen genom att utlösa bildandet av kontraktila proteiner.

Användarna kommer sannolikt att uppleva betydande viktökning (mellan 8 och 15 pounds i en åtta veckors cykel), även om en del av detta (20-50%) kommer att förloras när cykeln avslutas. Det är dessa starka anabola effekter som gör Dianabol så populärt: det är en kraftfull massa byggare som kan producera ganska dramatiska effekter i kroppsbyggare på en fyllnadsmedel cykel.

Kliniska studier bekräftar att användningen av Dianabol av manliga idrottare måttligt ökar styrka och prestanda. De deltagare som fick läkemedlet gått upp i vikt, och det fanns ökade kaliumnivåer och muskel dimension (se http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7018798).

Man tror att disciplinerade idrottare som tränar intensivt och följa en näringsrik högt kaloriintag kan få så mycket som två gånger muskelmassa i en tvåmånadersperiod cykel som de annars skulle få på ett år genom intensiv träning ensam.

Hur Dianabol används av kroppsbyggare?

Dianabol kan användas antingen ensamma eller i kombination med en injicerbar steroid. En typisk cykel av Dbol steroider skulle sträcka sig från 10-50mg spridas över hela dagen på mellan tre och fem timmars mellanrum.

Dianabol endast cykler är vanligast bland dem i början av sin atletiska karriär eller body building regim, och med de främmande för att injicerbara steroider.

De flesta användare stack dbol med andra injicerbara steroider, typiskt nandralone eller testosteron. Det antas att d-bol förbättrar avsevärt effekterna av de injicerade steroider.

Finns det några biverkningar förknippade med Dianabol?

Trots den snabba prestationshöjande effekter av D-bol, kan användare uppleva en rad biverkningar inklusive impotens, akne, djupare röst, förhöjda kolesterolnivåer, testikelatrofi, ökad kroppsbehåring, uppblåsthet, vätskeretention och manligt håravfall.

Som D-bol ökar maskulinisering , bör det inte tas av kvinnor. När det släpptes första gången på 1960-talet, var det regelbundet ordineras som en tonic för kvinnor. De maskuliniserande effekter var snart uppenbart, och dess användning snabbt avbrytas.

Dianabol tabletter effekt också humör: det kan öka aggression och många användare rapporterar en känsla av välbefinnande samtidigt som man tar drogen, följt av en stark depression när cykeln är klar.

Kombinationen av snabb bulk under D-bol cykler, tillsammans med depression som många upplever när en cykel är klar, kan leda till vanliga användningen av Dianabol, eftersom användarna mår så mycket bättre samtidigt som det.

Förlängas eller långvarig användning av Dianabol piller ökar risken för leverskada sedan Dianabol är hepatoxic. För de flesta användare, återgår leverfunktionen till det normala när D-bol stoppas. Enligt otaliga Dianabol recensioner är stora biverkningar som inte normalt märkt att ge det cyklas med ledighet läkemedlet.

Där D-bol används för kroppen byggnaden är det viktigt att de organ, och i synnerhet levern, har tid att återhämta sig efter slutet av en cykel. För denna del användare tar mjölk tistel extrakt som hjälper till att reparera skadad levervävnad.

Är det lagligt att ta Dianabol?

Buy 2 Get 1 FREE Steroids. Get It Now

Restriktionerna för Dianabol började i USA, med kongressen passerar lagen anabola steroiden Control i 1990.

Detta ändrade Controlled Substances Act och för första gången placeras methandrostenolone (d-bol) i samma kategori som amfetamin. Besittning blev ett brott i USA från och med detta datum.

I Storbritannien är situationen något annorlunda. Medan steroider kategoriseras som en klass C drog under Missbruk av Drugs Act 1971, är det fortfarande tillåtet att inneha drogen för personligt bruk om det inte är lagligt att leverera det till någon annan.

Ytterligare restriktioner infördes i april 2012 om import av steroider. Detta har gjort det olagligt att köpa Dbol piller från webbplatser på Internet eller via postorder. Den brittiska gränsförvaltningsbyrån har fått i uppdrag att fånga upp och ta även personligt bruk mängder av d-bol anländer per post eller med bud vid införsel.

Är Dianabol tas oralt lika effektiva som injicerbara steroider?

Det enkla svaret är ja. Initialt det fanns ett problem med oral administrering av steroider på grund ha gått igenom mag-tarmkanalen, skulle läkemedlet förstöras av levern innan det kan komma in i blodomloppet. Dianabol anpassades, genom tillsats av en 17a-metylgrupp, i syfte att hjälpa steroiden överleva, så idag, kommer att oral administrering av Dianabol vara lika effektiv som en injicerad steroid.

Höga nivåer av Dianabol tas oralt kan skada levern, som är den viktigaste anledningen till att många idrottare föredrar att injicera in i muskeln (måste steroider aldrig injiceras i venen). För att minimera risken för leverskada en daglig dos av 50 mg rekommenderas. Faran för levertoxicitet kan minskas ytterligare genom användning av kosttillskott såsom Tistel eller Liv-52.

Var man kan köpa Dianabol till salu lagligt?

Att hålla sig inom lagen, skulle användarna behöva köpa läkemedlet i ett land där det är lagligt till försäljning, sedan personligen transportera den tillbaka till Storbritannien. Personligt bruk definieras som upp till sex månaders förbrukning.

Trots de legala restriktioner, Dbol till salu på webbplatser är fortfarande ett stort problem. Den som överväger att placera en order bör vara medvetna om att detta läkemedel kan fångas upp , och att få en återbetalning under dessa omständigheter sannolikt skulle visa sig vara omöjligt. Scrolla ner för att se vår rekommenderade alternativ.

En ytterligare varningens är att ett antal webbplatser har sålt vad som påstås vara ryska Dianabol, men som har visat sig vara falska. Klart, användning av förfalskade läkemedel är mycket farligt, och igen, med tanke på olaglig transaktionens art, kommer de som har blivit lurade har någon rättslig prövning.

Finns det något sätt runt detta? – Var kan jag köpa en laglig Dianabol alternativ

Det finns ett antal tillägg som efterliknar effekterna av Dianabol genom att skapa en stark anabol miljö för musklerna att växa och öka retention kväve. När intas, de härmar drog åtgärder innehåller ännu inte någon verklig steroid profil.

Special Promo Get Free 3rd Bottle, Click Here

Marknadsledande inom detta område är utan tvekan D-BAL (notera stavfel i namnet) från Crazy Bulk – en amerikansk kompletterar producenten som lager juridiska varianter av många av de kända steroider finns.

Feedback är extremt bra med användare hävdar de anabola effekter är lika bra som den faktiska steroid själv, utan restriktioner avseende vem som kan köpa den, och utan toxicitet till levern.

Paket innehåller 90 tabletter som ska tas 3 gånger per dag i samband med måltid, även om icke-träning dagar. En typisk cykel är 2 månader och 1,5 veckor off.

DON'T MISS » CRAZYBULK PROMO
  • BUY 2 GET FREE 3RD BOTTLE

    Please select 2 products to buy and place them in your shopping cart. Add this product to your shopping cart. Be sure to select from the dropdown menu free product you want. Click to shop ...

Shop Now